Här kan du kommentera boken Fånga Sverige – upptäck och bocka av i vårt fantastiska land!    Du kan till exempel föreslå platser eller resmål i Sverige som du tycker bör vara med i en kommande nyutgåva, eller du kan ge någon annan kommentar på boken. Så småningom kommer du också att kunna dela dina egna bilder från någon av de platser som nämns i boken. 

Här kan du ge kommentarer på boken eller ge egna tips på sånt du tycker kan vara med i en kommande upplaga av boken. Så småningom öppnar även möjligheten att dela bilder från de platser i boken som du har besökt. Under tiden får du gärna besöka oss på Instagram (länk här).

8 Kommentarer

 1. Anna-lena R

  Hej, vilken trevlig bok! Och jättebra att man kan se varje landskap. Jag ska till Värmland i sommar då ska jag ta med mig boken. Till nästa upplaga kanske man kan ha med anteckningar längst bak?

  Svara
  • SverigeInspiration

   Tack Anna-Lena! Vad kul att du gillar boken! Bra tips med anteckningssidor längst bak, det tar jag med mig till en ny upplaga.

   Svara
 2. Magnus Arvidsson

  Min favorit är Nävelsjöstenen i Småland.

  Svara
  • SverigeInspiration

   Ja, visst är den läcker! Tack Magnus för ditt tips!

   Svara
 3. Marja

  Supertack för en otroligt användbar bok!!! Inget jag saknar i den 🙂

  Svara
  • Cissi nylund

   Jättebra bok! Får jag önska nåt till nästa bok eller om det blir nytt tryck så nåt kapitel om campingplatser?

   Svara
   • SverigeInspiration

    Tack Cissi! Jag har noterat ditt önskemål!

    Svara
  • SverigeInspiration

   Tack Marja, vad kul att du har glädje av boken!

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *